Δωρεά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου στην Ελληνική Αστυνομία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Δωρεά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου στην Ελληνική Αστυνομία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Αντώνιος ΤΖΙΤΖΗΣ πραγματοποίησε συνάντηση στο Γραφείο του με την Προϊσταμένη του Τμήματος Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κα. Δήμητρα ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗ, στο πλαίσιο της οποίας την ευχαρίστησε εκ μέρους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη δωρεά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου.
Ειδικότερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έχοντας ως γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών και αποσκοπώντας στην ασφάλειά τους, προσέφερε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης τρία (3) παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καθώς οι ανάγκες άμεσης μεταφοράς ανηλίκων από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συνεχείς.
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος ΤΣΟΥΛΦΑΣ και η Προϊσταμένη του Τμήματος Ανηλίκων, Αστυνόμος Α’ Σοφία ΚΟΥΣΙΔΟΥ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!