«Ψωνίζω & Διασκεδάζω στον Τόπο μου» Καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς δήμου Παύλου Μελά

Με σύνθημα «Ψωνίζω - Διασκεδάζω στον τόπο μου» ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας, να επιλέξουν τα καταστήματα της περιοχής κατά την εορταστική περίοδο και όλο τον χρόνο.
Η καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς του Δήμου Παύλου Μελά, υλοποιείται από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και περιλαμβάνει
•τοποθέτηση ειδικού σήματος με το παραπάνω μήνυμα και γιορτινές ευχές, στις βιτρίνες των καταστημάτων κεντρικών Αγορών των τριών Δημοτικών Ενοτήτων,
•υπαίθριες γιορτές κυρίως για μικρά παιδιά με στόχο την τόνωση της χριστουγεννιάτικης αγοράς και συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου 21/12 στην Πλατεία Ελευθερίας – Αλέξανδρος Υψηλάντης (11.00-12.00) και στην περιοχή του πρώην δημαρχείου Πολίχνης (12.30-13.30) και τη Δευτέρα 23/12 στην Πλατεία Δημοκρατίας της Ευκαρπίας (12.00-13.00),
•σχετικές δημοσιεύσεις στην επίσημη σελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.
Η εκστρατεία αναπτύσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης, ενθάρρυνσης, προστασίας της επιχειρηματικότητας, της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης και της προσπάθειας να ενισχυθεί η αγορά στις γειτονιές μας.
Ο Δήμος Παύλου Μελά διαθέτει πλούσια τοπική αγορά με αξιόλογα εμπορικά καταστήματα, ποιοτικούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών. Στο σύνολό τους προσφέρουν  τιμές ανταγωνιστικές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών.
«Ψωνίζω - Διασκεδάζω στον τόπο μου» στο πλαίσιο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Διαλέγω τα τοπικά καταστήματα για τις γιορτινές αγορές!




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!