Αναχώρηση της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκέντρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας


Αναχώρηση της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκέντρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Από το κεντρικό σημείο συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσουν σήμερα (6/12/2019), στις 16.00’, τέσσερα containers, υπό την επίβλεψη και το συντονισμό του Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Δημήτρη Ασλανίδη, με τα υλικά που θα σταλούν στο Δυρράχιο.
Τα containers θα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή της Εγνατίας οδού με την Αριστοτέλους (άγαλμα Βενιζέλου), όπου τις προηγούμενες μέρες με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συγκεντρώθηκε ανθρωπιστική βοήθεια και θα αναχωρήσουν για την Αλβανία.
Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας«οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας έδειξαν γι’ ακόμη μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού που τους διακατέχει. Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να συγκεντρώσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς συγκεντρώθηκαν από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της περιοχής μας 18 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης. Η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας γίνεται με τέσσερα containers σήμερα για το Δυρράχιο, με οργανωμένο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τα στελέχη της Περιφέρειας και όλων των Αντιπεριφερειών, που έφεραν σε πέρας αυτή την προσπάθεια, όπως και τους Δήμους, οι οποίοι στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποδεικνύει γι’ ακόμη μια φορά ότι η αλληλεγγύη είναι στον πυρήνα της πολιτικής της. Στις δύσκολες στιγμές οφείλουμε με κάθε τρόπο να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!