Με επιτυχία το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα πραγματοποίησε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του


Με επιτυχία το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα πραγματοποίησε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του

Με γιορτινή διάθεση και ανταλλαγή ευχών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. 

Πολλοί φίλοι του Μουσείου πέρασαν τις πύλες του για να προμηθευτούν επιλεγμένα δώρα, να ξεφυλλίσουν τις εκδόσεις του, να πιουν τον καφέ τους και να περιηγηθούν μέσα στις αίθουσες του Μουσείου, σε ένα ταξίδι στην ιστορία και το χρόνο. Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Το Μουσείο διαθέτει στο πωλητήριό του και τη νέα έκδοση του Ημερολογίου του για το έτος 2020 με θέμα: “O Ελληνισμός της Ανατολής”. Το Ημερολόγιο διανθισμένο με σπάνιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό είναι αφιερωμένο στις ελληνικές κοινότητες που αναπτύχθηκαν στα σημαντικότερα αστικά κέντρα της Μικράς Ασίας και της Κωνσταντινούπολης με στόχο την προβολή της ιστορίας και των πολιτιστικών επιδόσεων του λαού μας τόσο στο στενό ελλαδικό χώρο, όσο και στον ευρύτερο. 

Το Ημερολόγιο διατίθεται από το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα (Προξένου Κορομηλά 23, Θεσσαλονίκη) στην τιμή των 20€.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!