«Χριστός γεννάται σήμερον» - Μοιράστηκαν ευχές, έψαλαν κάλαντα στον Δήμαρχο Παύλου Μελά


«Χριστός γεννάται σήμερον» - Μοιράστηκαν ευχές, έψαλαν κάλαντα στον Δήμαρχο  Παύλου Μελά

Παραδοσιακά κάλαντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδος με συνοδεία οργάνων, γιορτινές μελωδίες, δώρα, κεράσματα και ευχές, συνέθεσαν την εορταστική ατμόσφαιρα στο δημαρχείο Παύλου Μελά, την παραμονή των Χριστουγέννων.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης πλαισιωμένος από την οικογένειά του, μέλη της Διοίκησης και εργαζόμενους του Δήμου, υποδέχθηκε δεκάδες παιδιά, πολυμελείς χορωδίες, συλλόγους, ομάδες πολιτών και φορείς της περιοχής.
Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν
•οι μικροί καλαντιστές του παιδικού σταθμού Χρωματούπολη της Σταυρούπολης με τους γονείς τους και τις δασκάλες τους,
•η Ένωση Ποντίων Πολίχνης με παραδοσιακές ενδυμασίες που έψαλε ποντιακά κάλαντα και χόρεψε στους ήχους της λύρας και του νταουλιού,
•εργαζόμενοι και μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Παύλου Μελά, με την Πρόεδρο της ΙΡΙΣ Μαρία Σαββίδου,
•οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, Ευκαρπίας, Πολίχνης, Μετεώρων που έψαλαν Μωραΐτικα κάλαντα Χριστουγέννων και κάλαντα από Δυτική Μακεδονία, Ικαρία, Κρήτη, υπό την επιμέλεια του χοράρχη Βασίλη Κασούρα,
•η ενοριακή παραδοσιακή χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και Ιωάννου Χρυσοστόμου Ευκαρπίας που με τον πατέρα Ιωάννη Δημητριάδη, έψαλαν κάλαντα Ηπείρου και Βυζαντινά κάλαντα Χριστουγέννων,
•και η Φιλαρμονική Δήμου Παύλου Μελά πλαισιωμένη από σαξόφωνα και τρομπέτες, που με τη μαέστρο τους αρχιμουσικό Μαρία Μελίδου, ερμήνευσαν εορταστικούς σκοπούς στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Σε όλους τους εκλεκτούς φιλοξενούμενους προσφέρθηκαν από το Δήμαρχο κεράσματα και στα παιδιά, συμβολικά δώρα με ευχές για υγεία, καλή πρόοδο και δημιουργία.
Τους μικρούς και μεγάλους καλαντιστές, χορωδούς, οργανοπαίκτες χειροκρότησαν και ευχαρίστησαν θερμά η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Γεροκώστα, οι Αντιδήμαρχοι Χαρά Αμανατίδου, Δημήτρης Αθάνατος, Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, Σάκης Λαζαρίδης, οι Εντεταλμένοι Στέφανος Βάρφης, Δημήτρης Λαλές, Ευαγγελία Καρακούτα, η Πρόεδρος της ΙΡΙΣ Μαρία Σαββίδου, ο Γενικός Γραμματέας Κίμων Σαραφίδης, διευθυντικά στελέχη και άλλοι εργαζόμενοι του Δήμου Παύλου Μελά.

Σήμερον η κτίσις αγάλλεται και πανηγυρίζει κι ευφραίνεται…
Κοιμάται στα τριαντάφυλλα, γεννιέται μεσ’ τα λούλουδα…
Χριστός γεννάται σήμερον









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!