Καλαμαριά: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΣΥΠΠΑΖΑΘ


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΣΥΠΠΑΖΑΘ

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προστασίας Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ) μετά από ψηφοφορία που έγινε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στα γραφεία του Συνδέσμου.

Πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ εκλέχτηκε ομόφωνα ο κ. Αντώνης Ζαβέρκος, εκπρόσωπος  του Δήμου Θερμαϊκού και Αντιπρόεδρος ο κ. Ματσαρίδης Στυλιανός, εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμαριάς, ενώ μέλη είναι ο κ. Γκιζάρης Στέργιος από το Δήμο Θέρμης, ο κ. Πενόπουλος Ιωάννης από το Δήμο Καλαμαριάς και η κ. Παντελίδου Ναταλία αναπληρωματικό μέλος  επίσης από το Δήμο Καλαμαριάς.

Την Εκτελεστική Επιτροπή απαρτίζουν  ο Πρόεδρος Ζαβέρκος Αντώνης, ο Αντιπρόεδρος Ματσαρίδης Στυλιανός και το μέλος Γκιζάρης Στέργιος .

Ο απερχόμενος Πρόεδρος  Σταύρος Ζαμπέτογλου  σε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της περιόδου 2009-2019 και ευχήθηκε  στο νέο Πρόεδρο  επιτυχία στο έργο του. 

Από την πλευρά του, ο νέος Πρόεδρος, Αντώνης Ζαβέρκος, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο και τους τρεις Δημάρχους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του μέσω των εκπροσώπων τους, συνεχάρη τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δήλωσε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στη γενικότερη λειτουργία του Συνδέσμου, στον τρόπο προβολής του έργου που πραγματοποιείται  αλλά και στη βελτίωση της εικόνας του Συνδέσμου. Παράλληλα δεσμεύτηκε για  επαφές με τα φιλοζωικά σωματεία και τους Συλλόγους καθώς  και με τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να υλοποιηθούν έργα, μέσα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!