Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το «Σπίτι του Μουσικού» Την Παρασκευή στην Καλαμαριά




Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το «Σπίτι του Μουσικού»
Την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Μέσα σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χαράς, λάμψης και ελπίδας και με  χριστουγεννιάτικο πνεύμα,  πραγματοποιείται η μουσική συναυλία  του Σωματείου «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ»,   την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού.
 Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Καλαμαριάς  και την εντάσσει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην πόλη».
Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν το συγκρότημα Νick Dounoussis & The Back Bone και η ομάδα  The Art House Band που την απαρτίζουν ο Νικόλαος Ρέγκος, ο Λάκης Χατζούδης, ο Δημήτρης Βλάχος, ο Δημήτρης Γιαννακάκης, ο Δημήτρης Μητρούσης, η Ιωάννα Γεωργιάδου και η Ράϊσσα Ιωαννίδου.

Το «Σπίτι του Μουσικού» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με όραμα και στόχο  να στηρίζει μέσα από δράσεις αλληλεγγύης όλο σχεδόν  τον κλάδο των καλλιτεχνών. Αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων με κοινό γνώρισμα τη σχέση τους με τη μουσική, την κοινή φιλοσοφία τους για τη ζωή και κυρίως την άσκηση της αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα  παλεύουν, καθημερινά για την ενίσχυσή και επέκτασή του,  με εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις που οργανώνουν, προκειμένου  να παράσχουν σε ανασφάλιστους, άνεργους, άπορους, ακόμη και άστεγους μουσικούς, στέγη, σίτιση και τροφή. Επίσης να εξασφαλίσουν στα άτομα αυτά,  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νομικές συμβουλές αλλά και υπηρεσίες  διαμεσολάβησης προκειμένου να βρουν  εργασία.

Μέσα σ' αυτή τη συλλογικότητα, ανάλογα με την ιδιότητα του καθενός, προσφέρουν όλες και όλοι για όλες και όλους, όπως για μουσικούς - εκτελεστές, τραγουδιστές - τραγουδίστριες, τραγουδοποιούς - συνθέτες, στιχουργούς - ποιητές, ηχολήπτες κι από τις αρχές του 2020 και ηθοποιούς, ζωγράφους – εικαστικούς, ανθρώπους του θεάτρου, ραδιοφωνικούς  παραγωγούς  και πολλούς ακόμη.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!