Ωραιόκαστρο Τα παιδιά φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζύμη παρέα με γνωστούς παίκτες του Masterchef



ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Τα παιδιά φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζύμη παρέα με γνωστούς παίκτες του Masterchef


Χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζύμη παρέα με γνωστούς παίκτες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής «Masterchef» θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα παιδιά που το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής (6 Δεκεμβρίου) θα βρεθούν στην αγορά του Ωραιοκάστρου, όπου πρόκειται να στηθεί μια μεγάλη γιορτή για την υποδοχή των Χριστουγέννων.
Από τις 6.00 το απόγευμα στο εμπορικό κέντρο του Ωραιοκάστρου θα βρίσκονται ο Παντελής Βούρος, ο Ζαχίρ Γιαβαρί κι ο Χρήστος Μπάρκας, προσκεκλημένοι της Κωνσταντίας Χαλάτση από το Ωραιόκαστρο, για να φτιάξουν μαζί με τα παιδιά χριστουγεννιάτικα στολίδια από αλεύρι, αλάτι και νερό.

Αγγέλων Έλευσις
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής, υπό τον τίτλο «Αγγέλων Έλευσις», που θα οργανωθεί την προσεχή Παρασκευή στην αγορά του Ωραιοκάστρου. Για τις ανάγκες της πληθώρας των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει η γιορτή «Αγγέλων Έλευσις» η λεωφόρος Δημοκρατίας θα πεζοδρομηθεί από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ενώ μέχρι τις 11.00 το βράδυ θα μείνουν ανοιχτά και τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας».
Οι εκδηλώσεις της 6ης Δεκεμβρίου, που διοργανώνονται από τον δήμο Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, θα κορυφωθούν με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη και με τη συναυλία που θα ακολουθήσει με τους «Stavento».







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!