Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στoν Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα





Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στoν Περιφερειάρχη
Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα



Εορταστικές μελωδίες, χαρούμενες μουσικές, χορωδίες και μπάντες ήχησαν σήμερα στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου από το πρωί σύλλογοι, σωματεία και φορείς τραγούδησαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
          Ο κ. Τζιτζικώστας, μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συλλόγους, σωματεία και φορείς, που έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.
Τα κάλαντα είπαν στον κ. Τζιτζικώστα μεταξύ άλλων η μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Γ’ Σώματος Στρατού, ο Σύλλογος Συνδρόμου 
Down Ελλάδος, η Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας και η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου.
          Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε: «Σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεχτήκαμε ευχές και τραγούδια και ακούσαμε όμορφες πρωτοχρονιάτικες μελωδίες ενόψει της νέας χρονιάς. Εύχομαι το 2020 να είναι για τον τόπο μας μια καλύτερη χρονιά, μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα, με λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ως χώρα. Εμείς θα είμαστε εδώ, πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ενωμένοι, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά, με προκοπή, υγεία, δύναμη και προσωπική ευτυχία στον καθένα ξεχωριστά».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!