Με συναυλία των «Stavento» ανάβει αύριο το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ωραιοκάστρου - Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης


Με συναυλία των «Stavento» ανάβει αύριο
το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ωραιοκάστρου

Ανάβει αύριο (Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου) το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής «Αγγέλων Έλευσις», την οποία οργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο.
Επίκεντρο των εκδηλώσεων θα αποτελέσει η αγορά του Ωραιοκάστρου, που άλλωστε θα μείνει ανοικτή μέχρι αργά το βράδυ, στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας».

Πεζοδρομείται αύριο η λεωφόρος Δημοκρατίας
Για τις ανάγκες των εκδηλώσεων η λεωφόρος Δημοκρατίας αύριο θα πεζοδρομηθεί. Η γιορτή της 6ης Δεκεμβρίου θα κορυφωθεί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη και με μια μεγάλη συναυλία με τους «Stavento».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Στη λεωφόρο Δημοκρατίας από την οδό Θεσσαλονίκης μέχρι την 25ης Μαρτίου:
·        «Λευκή Νύχτα» με ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων
·        17:00 – 20:00 Κυνήγι θησαυρού
·        17:00 – 20:00 Face painting
·        17:00 – 20:00 Άγιος Βασίλης
·        17:00 – 20:00 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζύμη με την Κωνσταντία Χαλάτση και γνωστούς παίκτες του Masterchef (Παντελή Βούρο, Ζαχίρ Γιαβαρί, Χρήστο Μπάρκα)
·        17:00 – 20:00 Δράσεις για τα παιδιά (face painting, γράμμα στον Αϊ Βασίλη, χριστουγεννιάτικες κάρτες, κατασκευή μακέτας χριστουγεννιάτικου χωριού) από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗΚΕΩ)
·        18:00 – 20:00 Γράμμα στον Αϊ Βασίλη, face painting και μπαλονοκατασκευές από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ)
·        19:30 – 20:00 Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Ωραιοκάστρου
·        20:00 Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου
·        20:30 Συναυλία «Stavento».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!