Ωραιόκαστρο: Χιλιάδες κόσμου στη μεγάλη συναυλία των «Stavento» για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου



ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Χιλιάδες κόσμου στη μεγάλη συναυλία των «Stavento» για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου


Με μια μοναδική συναυλία των «Stavento», που προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου, άνοιξε χτες η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων στον δήμο Ωραιοκάστρου.
«Αισθανόμαστε ευτυχείς που διοργανώνουμε εκδηλώσεις αντάξιες του επιπέδου των δημοτών μας. Να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό. Οι ‘Stavento’ μάς απογείωσαν στο άναμμα του δέντρου μας, στην καρδιά της πόλης του Ωραιοκάστρου. Επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την τεράστια προσέλευση του κόσμου. Δεσμευόμαστε ότι και το 2020 θα συνεχίσουμε σε όλες τις δημοτικές μας ενότητες με εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, ευχόμενος σε όλον τον κόσμο καλές γιορτές.

Το άναμμα του δέντρου
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τον Μιχάλη Κουινέλη από τους «Stavento»,  στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής υπό τον τίτλο «Αγγέλων Έλευσις», που στήθηκε χτες στην κεντρική αγορά του Ωραιοκάστρου.
Λίγο νωρίτερα η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Ωραιοκάστρου είχε δώσει τον δικό της ξεχωριστό τόνο, παίζοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του δέντρου από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη επί σκηνής ανέβηκαν οι «Stavento», παρουσιάζοντας ένα απολαυστικό πρόγραμμα και ξεσηκώνοντας τους πολίτες κάθε ηλικίας.

Στην πεζοδρομημένη Λ. Δημοκρατίας
Από νωρίς χτες το απόγευμα μικροί και μεγάλοι συνέρρεαν στη λεωφόρο Δημοκρατίας, που για τις ανάγκες των εκδηλώσεων είχε πεζοδρομηθεί. Τα εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ, στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας», ενώ περίπου από τις 5.00 το απόγευμα στο κέντρο του Ωραιοκάστρου φιλοξενούνταν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.
Ανάμεσα σε άλλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε ένα κυνήγι θησαυρού στην αγορά, φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικες κάρτες και κατασκευές από μπαλόνια και γράφοντας το δικό τους γράμμα στον Αϊ-Βασίλη. Εξάλλου, οι μικροί επισκέπτες του Ωραιοκάστρου φωτογραφήθηκαν χτες με τον Αϊ-Βασίλη, λαμβάνοντας παράλληλα αναμνηστικά δωράκια.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια με τους «Masterchef»
Εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους πέρασαν από τους πάγκους του «Masterchef», που είχαν στηθεί στο εμπορικό κέντρο του Ωραιοκάστρου. Εκεί οι γνωστοί παίκτες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής «Masterchef» Παντελής Βούρος, Ζαχίρ Γιαβαρί και Χρήστος Μπάρκας, προσκεκλημένοι της Κωνσταντίας Χαλάτση από το Ωραιόκαστρο, έφτιαξαν μαζί με τα παιδιά χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζύμη.
Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον δήμο Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!