Εξιχνιάστηκαν (13) περιπτώσεις κλοπών και (2) περιπτώσεις ληστειών

Εξιχνιάστηκαν (13) περιπτώσεις κλοπών και (2) περιπτώσεις ληστειών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, καθημερινούς ελέγχους και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικά έρευνες σχετικά με διάφορες υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Νεάπολης – Συκεών, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Κορδελιού – Ευόσμου, εξιχνίασαν (13) περιπτώσεις κλοπών και (2) περιπτώσεις ληστειών, που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία της πόλης κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2018 – Ιανουαρίου 2020.
Ενδεικιτικά αναφέρονται οι κάτωθι χαρακτηριστικές περιπτώσεις:
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Σεπτέμβριο του 2019 διέρρηξε δύο οικίες στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2019 μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από 55χρονη, μία αλυσίδα λαιμού.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 33 και 37 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019 διέρρηξαν τρία (3) διαμερίσματα με χρήση αντικλειδιού και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!