Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφτηκε χθες το πρωί το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.
Ακολούθησε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγο Αβραάμ Αϊβαζίδη, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο και τους Διευθυντές των Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις αστυνομικές Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ δόθηκε έμφαση στο επιχειρησιακό σχεδιασμό στους τομείς της ασφάλειας συνόρων και του μεταναστευτικού.
Επιπλέον, ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε σχετικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για τα προγράμματα αστυνόμευσης που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη καθώς και για την εντατικοποίηση των δράσεων προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της πόλης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!