Συμβουλευτικός σταθμός απο τον Δήμο Ωραιοκάστρου και την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας - πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ –
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας κάνουν γνωστό ότι, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων, πρόκειται να προχωρήσουν στην οργάνωση και λειτουργία συμβουλευτικού σταθμού.
Η δομή, που θα στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά ειδικών επιστημόνων, θα λειτουργεί κατά τις απογευματινές ώρες, που τα σχολεία είναι κλειστά, σε απόλυτη συνεννόηση με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς καθώς και με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας καλούν τους επιστήμονες της περιοχής με ειδικότητα
·        Ψυχολόγων
·        Ειδικών παιδαγωγών
·        Λογοθεραπευτών
·        Εργοθεραπευτών
που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια, προσφέροντας σε εθελοντική βάση τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2019 είτε τηλεφωνικά στο 2313 30.40.82 είτε μέσω email στη διεύθυνση: drosou@oraiokastro.gr.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!