ΑΕΛ-Άρης: Ρατσιστικά συνθήματα κατά Μπα – Καμία… αντίδραση από τον διαιτητή


Σε ένα κακό παιχνίδι στη Λάρισα, η φάση που έκλεψε την παράσταση, για τους λάθους λόγους, δεν ήταν κάποια χαμένη ευκαιρία. Στο 84’, μερίδα οπαδών της ΑΕΛ φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα κατά του Αμπού Μπα. Ο παίκτης του Άρη αντέδρασε έξαλλος, θέλοντας να αποχωρήσει από το γήπεδο, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης δεν έδειξε να συγκινείται από το περιστατικό. Μετά από διακοπή λίγων δευτερολέπτων, κάλεσε τους παίκτες των «κίτρινων» να συνεχίσουν το παιχνίδι, όπως και έγινε.
Τόσο τη συμπεριφορά της μερίδας των οπαδών της ΑΕΛ, όσο και τη στάση του διαιτητή καταδίκασαν και οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη. Μάλιστα, έλεγαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια ρατσιστικά συνθήματα ακούστηκαν στο AEL FC Arena.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Νικολά Ντιγκινί μετά το παιχνίδι στην κάμερα της Nova: «Ο Αμπού Μπα ξεκίνησε να φύγει από το γήπεδο γιατί ήταν πραγματικά έξαλλος με την ρατσιστική επίθεση που γινόταν. Εγώ ήμουν εκεί κοντά και του είπα «ναι, πάμε όλοι μαζί». Ο διαιτητής μας είπε πως πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ζητήσαμε να διακόψει το παιχνίδι αλλά ο διαιτητής είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το παιχνίδι ήθελε λίγα λεπτά για να τελειώσει. Δεν ήταν ξεκάθαρη όλη η στάση της ομάδας προκειμένου να φύγουμε. Ίσως είναι κάτι που θα μετανιώσουμε αύριο».
AdTech Ad
Για το αν το θεωρεί μεμονωμένο περιστατικό, σχολίασε: «Δεν το έχω ξανασυναντήσει ο ίδιος. Παίκτες της Λάρισας μου είπαν πως έχει επαναληφθεί σε αυτό το γήπεδο».

πηγή onsports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!