Εργασίες συντήρησης στην κεντρική νησίδα του δρόμου Θεσσαλονίκης Ωραιοκάστρου και στην γέφυρα Σταυρούπολης επι της οδού Λαγκαδά
Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού  οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 13  Ιανουαρίου 2020 έως και την  Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στα παρακάτω σημεία:
Α) επί της δεξιάς οριογραμμής της  Ε.Ο. 2 “Θεσσαλονίκης – Καβάλας” :
1) στην είσοδο της Ασπροβάλτας στο ύψος του Γυμνασίου – Λυκείου (προς
Καβάλα) και
2) στην έξοδο του οικισμού της Ασπροβάλτας (στο ύψος του κάμπινγκ –
προς Καβάλα)
Β) επί της κεντρικής νησίδας της 4ης επαρχιακής οδού
“Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου”  (με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη)
στο ύψος της επιχείρησης “ΛΗΤΩ”
Γ) επί της δεξιάς οριογραμμής της γέφυρας Σταυρούπολης επί της
οδού Λαγκαδά ( με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη).
        Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση.
          Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 13  Ιανουαρίου 2020 έως και την  Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 07.00 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!