Κοινή δήλωση δημάρχων Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνας για την "Αλκυονίδα"


Εν όψει της συζήτησης αύριο στο δημοτικό συμβούλιο Δέλτα του αιτήματος που κατατέθηκε από την πλευρά του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη για αποχώρηση του συγκεκριμένου δήμου από τον Διαδημοτικό Σύνδεσμο ΟΤΑ Δυτικής Θεσσαλονίκης για τη Μέριμνα των Αδέσποτων Ζώων «Η Αλκυονίδα», οι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος εξέδωσαν την ακόλουθη κοινή ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος ΟΤΑ Δυτικής Θεσσαλονίκης για τη Μέριμνα των Αδέσποτων Ζώων ‘Η Αλκυονίδα’ συστάθηκε με πρωτοβουλία των δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου, ώστε να αντιμετωπιστεί κατά έναν τρόπο κοινό και συστηματικό το θέμα που αφορά τη διαχείριση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων.


Καθώς πλέον έχουν γίνει όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την επιλογή του κατάλληλου χώρου όπου μπορεί να δημιουργηθεί το καταφύγιο αδεσπότων και δεδομένου ότι υπάρχει μπροστά μας μια μοναδική ευκαιρία για τη χρηματοδότηση του εγχειρήματος μέσα από το πρόγραμμα ‘Φιλόδημος’ του υπουργείου Εσωτερικών, απευθύνουμε κάλεσμα στον δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη να αναθεωρήσει τη στάση του για το ζήτημα της ‘Αλκυονίδας’ και να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για τη φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!