Εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ιεραρχών στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Βραβεύσεις αριστούχων μαθητών & σχολείων που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς


Εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ιεραρχών
Βραβεύσεις αριστούχων μαθητών & σχολείων
που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς

            Τους Τρεις Ιεράρχες, τους Προστάτες της Παιδείας και τους Άγιους Πατέρες της Ορθοδοξίας τιμά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο της «Γιορτής των Γραμμάτων», που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
            Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα τιμήσει τους 38 αριστούχους μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Τάξης Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019, ενώ θα ακολουθήσει η βράβευση των 508 μαθητών των 28 σχολείων του Δήμου, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς κατά την περυσινή σχολική  χρονιά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!