Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά οκτώ (8) άτομα για περιπτώσεις κλοπών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης :
  • 36χρονου ημεδαπού, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή των Κουφαλίων, ο οποίος με συνεργό του, αφαίρεσε από κατάστημα ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό ύψους περίπου 5.000 ευρώ, ενώ νωρίτερα είχε διαρρήξει οικία που βρίσκεται άνωθεν του καταστήματος, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι.
Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον πέντε (5) δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!