Α.Τριανταφυλλίδης για το Λιβυκό: «Σε καθεστώς ανυποληψίας οδηγεί τη χώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη».


Α.Τριανταφυλλίδης για το Λιβυκό:
 «Σε καθεστώς ανυποληψίας οδηγεί τη χώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη».(Video)

Απαξιωτική και προσβλητική σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας χαρακτήρισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης,  τη μη συμμετοχή της Ελλάδας στη διάσκεψη για τη Λιβύη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», καλώντας παράλληλα τον Πρωθυπουργό έστω και την ύστατη ώρα να πράξει τα δέοντα.

Όπως τόνισε ο κ.Τριανταφυλλίδης  «αυτού του είδους η απομόνωση, με αποκλειστική  ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι εκτός πάσης λογικής. Η απαξιωτική και προσβλητική αντιμετώπιση της Ελλάδας, η οποία δεν θα μετάσχει στη διάσκεψη για το Λιβυκό, την ίδια στιγμή που θα συμμετέχουν χώρες, όπως η Αλγερία και το Κονγκό, συνιστά κόλαφο και αποδοκιμασία για την εξωτερική πολιτική της χώρας. Σε ένα ζήτημα μάλιστα που έχει άμεση εμπλοκή η Ελλάδα λόγω του άκυρου και παράνομου συμφώνου για την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης. Καθίσταται, λοιπόν, σαφές πως η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα σε καθεστώς ανυποληψίας».

«Καλούμε τον κ.Μητσοτάκη ακόμη και τώρα να κάνει την ύστατη προσπάθεια και όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Βήμα την Κυριακή η Ελλάδα να λάβει μέρος οπωσδήποτε στη διάσκεψη. Μας ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση του εθνικού  συμφέροντος και όχι να επιμετρήσουμε κομματικές ευθύνες» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!