Βρέθηκε σώος μετά την άμεση κινητοποίηση Αρχών και Εθελοντών!

Η περιπέτεια του κ. Νικολάου Κονόμα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Κονόμας είναι καλά και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.  
Συγκεκριμένα, ο 76χρονος χάθηκε την 15/02/2020, από το σπίτι του στην περιοχή της Πυλαίας, Θεσσαλονίκης, όταν βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα και δεν κατάφερε να επιστρέψει.
Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό SILVER ALERT, το απόγευμα της 15/02/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή του.
Άμεσα, ενεργοποιήθηκαν οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ (συνεργάτη του SILVER ALERT) που χτένισαν την περιοχή σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. Αποτέλεσμα της άμεσης κινητοποίησης ήταν, ο εντοπισμός του ηλικιωμένου λίγες μόνο ώρες μετά την ενεργοποίηση του SILVER ALERT. Ο αναζητούμενος εντοπίστηκε περιπλανώμενος στην περιοχή Βούλγαρη της Θεσσαλονίκης και επέστρεψε σώος στην οικογένειά του!
Η υπηρεσία Silver Alert  με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!