Επίσκεψη του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός: “Είμαστε στη διάθεση των υγειονομικών αρχών για την προστασία των πολιτών από τον Κορωνοϊό”


Επίσκεψη του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου
στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου
Κλεάνθης Μανδαλιανός: “Είμαστε στη διάθεση των υγειονομικών αρχών για την προστασία των πολιτών από τον Κορωνοϊό”

            Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός προκειμένου να ενημερωθεί για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της μονάδας για τον κορωνοϊό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με τη Διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας, εξέφρασε την αυξημένη επαγρύπνηση των δημοτικών υπηρεσιών, οι οποίες είναι έτοιμες  να συνδράμουν στην επιχειρησιακή ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας. 
            Μάλιστα ο Δήμαρχος έθεσε, ως γιατρός, τον εαυτό του στη διάθεση του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, εκφράζοντας τη βούλησή του να συνδράμει με την επιστημονική του ιδιότητα, εθελοντικά, στην εξυπηρέτηση των πολιτών που προσέρχονται για να εξεταστούν.
            “Οι υγειονομικές μονάδες και οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται σε  εγρήγορση και είναι έτοιμες να αντεπεξέλθουν σε ενδεχόμενες ανάγκες που θα προκύψουν” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κάνοντας παράλληλα έκκληση σε όλους τους δημότες να επιδείξουν “ψυχραιμία και όχι πανικό, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας με υπευθυνότητα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής”.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!