Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την Κοινότητα Ευόσμου και το Ιατρείο Μαιών του ΚΥ Ευόσμου


Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την Κοινότητα Ευόσμου και το Ιατρείο Μαιών του ΚΥ Ευόσμου

            Με στόχο να μεταφέρει σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα για την αξία της πρόληψης, η Κοινότητα Ευόσμου σε συνεργασία με το Ιατρείο Μαιών του Κέντρου Υγείας Ευόσμου διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εξέταση τεστ Παπανικολάου (test Pap).
            Η δράση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της εβδομάδας πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου από τις 15.00μμ έως 19.00μμ στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου να υποβληθούν ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε δωρεάν προληπτικό έλεγχο. 
Σημειώνεται πως για την εξέταση είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του  ΑΜΚΑ.
“Καλούμε όλες τις γυναίκες να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές” τόνισε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης, ευχαριστώντας παράλληλα το Κέντρο Υγείας Ευόσμου για την αποφασιστική συμβολή του στην προαγωγή της υγείας των πολιτών και στην ενίσχυση της πρόληψης και της αγωγής υγείας στην τοπική κοινωνία.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!