Δήμος Ωραιοκάστρου: Άμεση κινητοποίηση για τον καθαρισμό του Κονταξοπουλείου


ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Άμεση κινητοποίηση για τον καθαρισμό
του Κονταξοπουλείου

·         Άγνωστοι είχαν γράψει οπαδικά συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του δήμου Ωραιοκάστρου έπειτα από το περιστατικό βανδαλισμού που σημειώθηκε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο», όπου άγνωστοι έγραψαν οπαδικά συνθήματα με μαύρο σπρέι.
Έπειτα από σχετική εντολή που έδωσαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Τεχνικών Έργων Άκης Καζαντζίδης, συνεργείο του δήμου εγκαταστάθηκε στο «Κονταξοπούλειο» από νωρίς σήμερα το πρωί, προχωρώντας σε εργασίες καθαρισμού και βαφής των εξωτερικών τοίχων τους οποίους άγνωστοι είχαν γράψει με σπρέι.
«Ο δήμος έπραξε το καθήκον του, φροντίζοντας να αποκαταστήσει την εικόνα του Κονταξοπουλείου, όπου σε καθημερινή βάση αθλούνται εκατοντάδες πολίτες και κυρίως νέοι. Απευθύνω από τη θέση του δημάρχου έκκληση προς όλους να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.  Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!