Επίσκεψη Δημάρχου Καλαμαριάς στην εταιρία του Δημοσίου Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.


Επίσκεψη Δημάρχου Καλαμαριάς στην εταιρία του Δημοσίου Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,   Αθλητισμού και Δια βίου μάθησης, Αθανάσιος Γιαννακός, επισκέφθηκαν  σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου  στην Αθήνα, την εταιρία του Δημοσίου Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.  και συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας,  Αθανάσιο Γιάνναρη και τον Γενικό Διευθυντή έργων της εταιρείας ΚΤ.ΥΠ. και συζήτησαν εκτενώς το θέμα των κτηριακών  υποδομών των σχολείων της Καλαμαριάς. 

Η διοίκηση της εταιρείας  Κτιριακών Υποδομών, από την πλευρά της  δεσμεύτηκε να προωθήσει, κατά προτεραιότητα, τις εκκρεμότητες που αφορούν το 3Ο Δημοτικό Σχολείο και το 7Ο  Λύκειο Δήμου Καλαμαριάς. 
Στην συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς, κα Ελένη Φύκα, οι δύο πλευρές προγραμμάτισαν επίσης, μια σειρά επαφών με αντικείμενο τον γενικότερο σχεδιασμό των κτηριακών υποδομών του Δήμου.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!