Συμβουλευτική υποστήριξη μαθητών Γ΄ Λυκείου στο Δήμο Καλαμαριάς


Συμβουλευτική υποστήριξη μαθητών Γ΄ Λυκείου στο Δήμο Καλαμαριάς

΄Έναν κύκλο υποστηρικτικών συναντήσεων σε μαθητές Γ΄ Λυκείου, με κεντρική ιδέα τη διαχείριση του άγχους των Πανελληνίων εξετάσεων,  ξεκινά η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια βίου Μάθησης Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, η  Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Διαχείρισης ΄Άγχους για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, αρχίζει την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 τις εβδομαδιαίες συναντήσεις στο Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο Καλαμαριάς (Α. Παπανδρέου 35, 1ος όροφος), στην περιοχή της επέκτασης.

Οι συνολικά οχτώ (8)  συναντήσεις  που έχουν προγραμματιστεί  θα γίνονται κάθε Τετάρτη τις ώρες, από 14.00 έως τις 17.30,  με τους δύο συντονιστές ψυχολόγους, τον Αργύρη Γαλανομάτη, ψυχολόγο και κλινικό υπνοθεραπευτή και την Ελίνα Κάζη, κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην αποφόρτιση των μαθητών  και στην επίτευξη της ψυχικής τους ηρεμίας, καθώς και σε τρόπους αντιμετώπισης του άγχους τους. Παράλληλα, θα τους βοηθήσει να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, μέσα σε ένα προστατευμένο πλαίσιο, πράγμα που θα συμβάλλει στο όραμα της επιτυχίας. Κάθε βίωμα και προσωπική εμπειρία που θα εκφράζεται στις συναντήσεις διασφαλίζεται από το απόρρητο της διαδικασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και την  Τρίτη 10 Μαρτίου, τηλεφωνώντας στο 2313 314 187.

   


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!