Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και τους κλάδους σύνδεσης αυτής, από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020.
        Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης Μονολόφου έως τα όρια του Νομού Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Κιλκίς και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.  
        Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Κιλκίς.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!