Διευκολύνεται η κυκλοφορία των πεζών με την μερική απόδοση τμήματος της ΑιγαίουΔιευκολύνεται η κυκλοφορία των πεζών
με την μερική απόδοση τμήματος της Αιγαίου

Μετά από αίτημα του Δήμου Καλαμαριάς στην Αττικό Μετρό, έγινε πρόσφατα η μερική απόδοση τμήματος  γύρω από τον εργοταξιακό χώρο  της οδού  Αιγαίου, που παρέμεινε κλειστός λόγω έργων, εξασφαλίζοντας την ανεμπόδιστη κυκλοφορία των πεζών.

Πριν το Πάσχα αναμένεται να δοθεί το μεγαλύτερο τμήμα για κυκλοφορία στην  οδό Μεταμορφώσεως και σε τρίτο χρόνο θα ακολουθήσει η αποκατάσταση των πεζοδρομίων σε συνδυασμό με  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι παρεμβάσεις αυτές  αναμένεται να επαναφέρουν  σε κανονικούς ρυθμούς την κυκλοφορία των αυτοκινήτων  και των πεζών.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ναταλία Παντελίδου, δρομολόγησε συνάντηση με την Αττικό Μετρό ώστε να συζητηθούν οι εξελίξεις και να εντοπιστούν κάποιες σχεδιαστικές παρεμβάσεις, αναγκαίες για την καλύτερη λειτουργία της περιοχής. Να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς  από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων της, ζήτησε τη μερική  διάνοιξη της οδού Πόντου, με στόχο την καλύτερη διέλευση των πολιτών.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!