«Σκότωσέ με ψυχούλα μου» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής»




«Σκότωσέ με ψυχούλα μου» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς  «Οδού Χηλής»

Το έργο «Σκότωσέ με ψυχούλα μου» του Ασίζ Νεζίν, παρουσιάζει  το Εργαστήρι Θεατρικής Δημιουργίας και Χορού Δήμου Καλαμαριάς, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Σαπάτρα, την  Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή 5, 6, και 8 Μαρτίου 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς  «Οδού Χηλής». Η παράσταση τις δύο πρώτες μέρες ξεκινάει στις 8 και την Κυριακή στις 7 το βράδυ.
Μέσα από μια χαραμάδα, με βλέμμα σατιρικό και ειρωνικό, ο συγγραφέας παρακολουθεί τους ήρωές του να σκαλίζουν με χιούμορ τα σωθικά τους και να ακροβατούν στα υπαρξιακά τους σύνορα.
Πρόκειται για μια κωμωδία που αφορά μια  βαθιά ανθρώπινη ιστορία δύο γυναικών οι οποίες συμβιώνουν με τις αναμνήσεις τους, αλλά ονειρεύονται τον νέο έρωτα, που όμως αργεί να τους χτυπήσει την πόρτα!  Δύο γυναίκες προχωρημένης ηλικίας ζουν σε μια γειτονιά μεγαλούπολης. Δύο μοναχικές ψυχές πού λαχταρούν ένα χάδι, ένα χαμόγελο, μια αντρική συντροφιά, καθώς έχουν μείνει χήρες και ολομόναχες εδώ και πολλά χρόνια. Η μόνη διέξοδος στην πλήξη τους είναι να φαντασιώνονται, σε σημείο πού να πιστεύουν πρόσωπα και γεγονότα που δεν υπάρχουν, μέχρι την στιγμή πού ακούν στο ραδιόφωνο πως ένας άντρας παρουσιάζεται σαν υπάλληλος της εταιρείας φωταερίου μπαίνει στα σπίτια μοναχικών γυναικών και αφού τις βιάσει τις πνίγει.
Η επίσκεψη του υπαλλήλου της εταιρείας φωταερίου στο σπίτι μιας εκ των δύο γυναικών δρα καταλυτικά, καθώς γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθούν κρυφοί πόθοι και πάθη, όνειρα και ζήλιες, πού δρομολογούν μια σειρά από κωμικοτραγικές καταστάσεις. Αυτή η μοιραία επίσκεψη αλλάζει την ροή της ιστορίας και δίνει ένα αναπάντεχο και απρόσμενο τέλος στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η διάρκεια του έργου είναι δύο ώρες με το διάλειμμα
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!