Νότες απόλαυσης από τη Βίκος Cola στέβια στο “Your Face Sounds Familiar”!



Νότες απόλαυσης από τη Βίκος Cola στέβια στο “Your Face Sounds Familiar”!
Δίψα για συναρπαστικές μεταμορφώσεις;
Δίψα για “Your Face Sounds Familiar” με Βίκος Cola στέβια!

Στο “Your Face Sounds Familiar” οι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις συναντούν την απόλαυση… με Βίκος Cola στέβια, τη μόνη με φυσικό μεταλλικό νερό! Σε κάθε show, όλα τα φώτα στρέφονται στην αγαπημένη Βίκος Cola με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, η οποία αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής δίπλα στους μοναδικούς: Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.
Ο νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» από τη συχνότητα του ANT1, αποθεώνει τη μουσική και τους καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ιστορία, ενώ παράλληλα διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.
Κάθε Κυριακή λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου μας υποδέχεται στον κόσμο των μεγαλύτερων αστεριών της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, ενώ οι διαγωνιζόμενοι ενθουσιάζουν με ανατρεπτικές μεταμορφώσεις και συναρπαστικές ερμηνείες. Σε κάθε show, οι ταλαντούχοι συμμετέχοντες αποδεικνύουν τη δίψα τους για μουσική και αξέχαστες εμφανίσεις, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη γεύση και δροσιά της Βίκος Cola στέβια καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!