O Σάββας. Αναστασιάδης : Υπάρχει σχέδιο για το μεταναστευτικό

O Σ. Αναστασιάδης στο Radio North 98 fm : Υπάρχει σχέδιο για το μεταναστευτικό

« Στη σύσκεψη  που είχε ο Πρωθυπουργός χθες με  εκπροσώπους  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορείου Αιγαίου,  πιστεύω ότι έγινε κατανοητό πλήρως το σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό,  και   θα χαμηλώσουν οι τόνοι » όπως υποστήριξε  ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Διασποράς ,  βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio North 98.0 FM και τους Βαγγέλη Στολάκη και Ειρήνη Γκέλη σήμερα το πρωϊ.

Συμπλήρωσε επίσης  ο κ. Αναστασιάδης :«Αυτό θα στέλνει και ένα μήνυμα προς κάθε δυνητικό μετανάστη για την Ελλάδα. Διότι θα αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως είχαν μάθει, δηλαδή να κυκλοφορούν ελεύθερα….ότι θα είναι σε ένα ελεγχόμενο κλειστό κέντρο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ασύλου»

Αναφορικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν  σε Λέσβο και  Χίο, όταν  πολίτες  μπήκαν  σε  ξενοδοχεία όπου έμεναν αστυνομικοί τόνισε:
« Το φαινόμενο αυτό να μπαίνουν πολίτες σε ξενοδοχεία και να προπηλακίζουν τους αστυνομικούς ενώ κοιμούνται , νομίζω ότι ήταν ως εικόνα και ως ενέργεια ανατριχιαστική για τη Χώρα μας»
Για  τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα αναφορικά με το μεταναστευτικό  είπε :
« Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να σιωπά αυτή τη στιγμή, διότι αυτός δημιούργησε αυτό το χάος . Όλοι γνωρίζουμε  πως ξέφυγε το μεταναστευτικό θέμα από τον έλεγχο. Όταν άνοιξαν τα σύνορα και τα κλειστά κέντρα και άφησαν ανθρώπους που δεν έχουν νόμιμα χαρτιά να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Χώρα μας»

Για τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη σημείωσε:
« Σαφέστατα δυναμιτίζει το κλίμα ο κ. Μουτζούρης. Είναι ντροπή ένας θεσμικός παράγοντας  να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για τον Πρωθυπουργό της Χώρας. Θα έπρεπε ο κ. Μουτζούρης που είναι Ακαδημαϊκός και καθηγητής και θεωρείται άνθρωπος με γνώσεις , να είναι πιο ψύχραιμος, πιο ήρεμος, πιο συναινετικός και να ηρεμήσει και την κοινωνία με διάλογο για να βρεθεί λύση..»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!