Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-στροφής Χορτιάτη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-στροφής Χορτιάτη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 3η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-στροφής Χορτιάτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 έως την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, από την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 έως την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020.
        Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες, για λόγους ασφαλείας και ορατότητας, επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια» έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
        Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.   
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!