Συνελήφθη 36χρονος για παράνομη μεταφορά (8) αλλοδαπών με επιβατικό όχημα

Συνελήφθη 36χρονος για παράνομη μεταφορά (8) αλλοδαπών με επιβατικό όχημα

Στη σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού, που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης .
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας , βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και απείθεια.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (02-03-2020), εντοπίστηκε ο 36χρονος στην Εγνατία Οδό οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και όταν πραγματοποιήθηκε σήμα στάθμευσης, δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε στα διόδια Ανάληψης και συνελήφθη.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω όχημα, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά οκτώ (8) αλλοδαπών που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ ένας εξ’ αυτών επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα έτερου ατόμου και συνελήφθη για το αδίκημα της κατοχής – χρήσης εγγράφου άλλου προσώπου.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!