Ανακοίνωση - Ενημέρωση για τα μέτρα κατά της διασποράς του Κορωνοϊού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου


Ανακοίνωση  - Ενημέρωση για τα μέτρα
 κατά της διασποράς του Κορωνοϊού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

            Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, και με στόχο την προστασία του τοπικού πληθυσμού, από σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες αναστέλλει τη λειτουργία:
- των προγραμμάτων “Άθληση για όλους” που αναπτύσσονται στους κλειστούς και ανοιχτούς δημοτικούς αθλητικούς χώρους και τα γυμναστήρια του δήμου
- των Επιμορφωτικών  Προγραμμάτων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης
- των μαθημάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης
- του Κοινωνικού Φροντιστηρίου
- των Αναγνωστηρίων των Δημοτικών Βιβλιοθηκών και της Λέσχης Ανάγνωσης
            Παράλληλα για τις επόμενες δύο εβδομάδες αναστέλλεται κάθε δράση στα Πολιτιστικά Κέντρα του Δήμου (εκδηλώσεις, ημερίδες, κ.α.), ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο Δημοτικός Κινηματογράφος.
            Επίσης αναστέλλεται κάθε δράση που πραγματοποιείται από πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους στα σχολεία και σε δημοτικά κτίρια.

Όπως έχει ήδη έχει ανακοινωθεί, κλειστά  θα παραμείνουν  κατά το ίδιο διάστημα:
-τα σχολεία όλων των βαθμίδων
- οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί
- ο Βρεφονηπιακός σταθμός Ελευθερίου Κορδελιού
- το ΚΔΑΠ Ευόσμου
- το ΚΔΑΠ Ελευθερίου Κορδελιού
- ενώ για τις επόμενες 4 εβδομάδες δεν θα λειτουργήσουν όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου

            Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα προληπτικά μέτρα για την προφύλαξη της κοινότητας απέναντι στην εξάπλωση της επιδημίας του Κορωνοϊού, και  καλεί όλους τους πολίτες να επιδείξουν σύνεση και υπευθυνότητα, εφαρμόζοντας   τους κανόνες ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προφύλαξης.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!