Η Λαική Συσπείρωση Ωραιοκάστρου ζητά έκτκακτο ΔΣ για το πρόβλημα της καθυστέρησης καταβολής των αποδοχών των συμβασιούχων του Δήμου στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και στις Δημοτικές Υπηρεσίες.


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

θΕΜΑ:  Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το πρόβλημα της καθυστέρησης καταβολής των αποδοχών των συμβασιούχων του Δήμου στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και στις Δημοτικές Υπηρεσίες.

                Επειδή η παραπάνω καθυστέρηση υπερβαίνει ήδη τους δύο μήνες και μάλιστα στο διάστημα του χειμώνα, επειδή η καθυστέρηση αυτή έχει συμβεί επανειλλημμένα, η "Λαϊκή Συσπείρωση" σας καλεί να συγκαλέσετε προς οριστική επίλυση του προβλήματος, έκτακτο συμβούλιο ή να προταχθεί το Θέμα στα Εκτός Ημερήσιας Διάταξης θέματα εφόσον συγκλιθεί τακτικό δημοτικό συμβούλιο εντός τριών ημερών.
                Στο συμβούλιο, είτε έκτακτο είτε τακτικό να καλεσθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ο σύλλογος και οι επιτροπές των εργαζόμενων, οι υπεύθυνοι οικονομικών του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των παιδικών σταθμών.-
               


                                                                                                  Ωραιόκαστρο  9-3-2020


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!