Γιώργος Λίλτσης: «Υπεύθυνη η διοίκηση για τις αρνητικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ΤΙΤΑΝ»



Γιώργος Λίλτσης:    «Υπεύθυνη η διοίκηση και οι συμμαχίες της για τις αρνητικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ΤΙΤΑΝ»

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ως παράταξη επιβεβαιωνόμαστε. Η “ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δήμου Παύλου Μελά” εδώ και χρόνια έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στο δήμαρχο Δημήτρη  Δεμουρτζίδη και την διοίκηση του, αναφέροντας πως η απραξία της και οι κακοί χειρισμοί της, αναμένεται να αποβούν μοιραίοι σε βάρος όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας του δήμου μας αλλά της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τον ίδιο τον δήμαρχο κ. Δεμουρτζίδη, ο οποίος έσπευσε τώρα στα δύσκολα να ζητήσει την βοήθειά μας, ενώ μας αγνοούσε συστηματικά εδώ και έξι χρόνια, πληροφορούμαστε ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την οριστική αδειοδότηση από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας της τσιμεντοβιομηχανίας “ΤΙΤΑΝ” σε ό,τι αφορά την δυνατότητα καύσης στις εγκαταστάσεις της υπολειμμάτων ανακύκλωσης υπό μορφή RDF-SRF.

         Κύριε Δεμουρτζίδη έξι χρόνια τι κάνατε;

Το αίτημα προκειμένου να γίνεται καύση υπολειμμάτων ανακύκλωσης στην μονάδα κατατέθηκε από την εταιρεία και σύμφωνα με πληροφορίες εντός ολίγου αναμένεται να δοθεί και επίσημα το “πράσινο φως”.

Πρόκειται για μια πράξη που θα αποδειχθεί εγκληματική και θα βαρύνει όσους βάλουν την υπογραφή τους. Μια πράξη σε βάρος των κατοίκων του νομού Θεσσαλονίκης και ειδικότερα όσων μένουν στην Δυτική Θεσσαλονίκη που υποβαθμίζεται περαιτέρω.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ενέργειες αυτές έγιναν σε περίοδο που οι πολίτες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Κάποιοι με ονοματεπώνυμο, μεταξύ αυτών και τα στελέχη της διοίκησης, που όπως στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι και σε αυτή, αντιμετωπίζει με προχειρότητα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, μετατρέπουν την Δυτική πλευρά της πόλης σε χαβούζα. Κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν επιπλέον την ζωή μας.

Καλούμε άμεσα τον δήμαρχο του δήμου Παύλου Μελά να προχωρήσει σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις αρνητικές αυτές εξελίξεις στο δήμο μας. Είναι επιβεβλημένη η συνεδρίαση του ανώτερου οργάνου λήψης αποφάσεων του δήμου μας ακόμα και με χρήση των νέων τεχνολογιών εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης που έχει επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Η διοίκηση και μόνο αυτή, είναι υπόλογη των συμμαχιών και των επιλογών της.

Με σκοπό το συλλογικό καλό, το οποίο ως παράταξη πάντα προτάσσουμε, θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, μαζί με τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής μας,  ώστε να μην γίνουν πράξη όσα ορισμένοι σχεδιάζουν. Δεν πρόκειται ωστόσο σε καμία περίπτωση να δώσουμε άφεση αμαρτιών σε μια διοίκηση που καθημερινά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.  Σε περίπτωση που δεν εισακουστούμε ως πολίτες, για τον δήμαρχο κ. Δεμουρτζίδη πλέον η παραίτηση του είναι μονόδρομος.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!