Με επιτυχία η αιμοδοσία της ΕΠΩΦΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, παράλληλα με το Δήμο Ωραιοκάστρου και τη συμμετοχή του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, την Κυριακή 22 Μαρτίου στο δημοτικό κατάστημα (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου). Η αιμοδοσία, η οποία ήταν η μαζικότερη μέχρι σήμερα, πραγματοποιήθηκε από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Θεαγένειου Νοσοκομείου.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας τη στάση ζωής των ανθρώπων που επιμένουν με συνέπεια και ευθύνη να είναι κοντά στο συνάνθρωπο.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους εθελοντές του συλλόγου που συμμετείχαν σε αυτήν την ημέρα προσφοράς καθώς και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βοήθησαν στην διεξαγωγή της αιμοδοσίας.
Ευελπιστούμε σε ανάλογη και αυξανόμενη συμμετοχή και παροτρύνουμε όλους εσάς να συνεχίσετε να στηρίζετε τέτοιου είδους προσπάθειες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ                                      ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!