Κλειστές αθλητικές δομές, βιβλιοθήκες και θέατρα στο Δήμο Καλαμαριάς


Κλειστές αθλητικές δομές, βιβλιοθήκες και  θέατρα στο Δήμο Καλαμαριάς

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων και των χθεσινών αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση και στο πλαίσιο διατύπωσης οδηγιών και λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διάδοσης του COVID-19,  προχώρησε σε μία ακόμη σύσκεψη με ειδικούς επιστήμονες.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Γιαννακός, ο καθηγητής βιολογίας του ΑΠΘ κ. Ζ. Σκούρας, ο στρατιωτικός ιατρός παθολόγος-λοιμωξιολόγος κ. Ε. Ψωμάς και ο ιατρός παθολόγος κ. Δ. Κυρατζής, ενώ παρενέβη τηλεφωνικά ο δήμαρχος κ. Γ. Δαρδαμανέλης.
Οι παραβρισκόμενοι προσέγγισαν με την εξειδικευμένη γνώση τους το θέμα και επισήμαναν για ακόμη μία φορά την σημασία της ατομικής και συλλογικής ευθύνης του καθένα μας, ενώ αναγνώρισαν την αξία των προληπτικών μέτρων που πολύ έγκαιρα και άμεσα έχει λάβει η Αντιδημαρχία όλο το προηγούμενο διάστημα.
Δεδομένης λοιπόν της κατάστασης θα παραμείνουν κλειστές οι αθλητικές δομές, οι βιβλιοθήκες και τα θέατρα στο Δήμο Καλαμαριάς, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί καμία προγραμματισμένη εκδήλωση έως τις 24 Μαρτίου.
Επιπλέον συνεχίζονται οι εργασίες απολυμάνσεων και στους χώρους που στεγάζουν τις διοικητικές υπηρεσίες των κτιρίων της Αντιδημαρχίας. Προσβλέπουμε στην επαγρύπνηση και τη συνεργασία όλων των πολιτών, στη συμμόρφωση και τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων (1135 ΕΟΔΥ) με την  ελπίδα να περάσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα αυτή η έκτακτη κατάσταση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!