Σ. Αναστασιάδης: να μη ζήσουμε τον εφιάλτη της Ιταλίας

Σ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ RADIO NORTH 98,0 FM : ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

« Υπάρχουν ενδείξεις για κορύφωση της πανδημίας τις επόμενες εβδομάδες γι αυτό και το επόμενο διάστημα είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Για να παραμένει ελεγχόμενη η κατάσταση πρέπει όλοι μας να συμμορφωθούμε με τα μέτρα της κυβέρνησης. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης.» όπως υποστήριξε  ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς ,  βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio North 98.0 FM ,σήμερα το πρωϊ.

Συμπλήρωσε επίσης :«  Η μεγαλύτερη επιδίωξη και αγωνία είναι να αντέξει το σύστημα υγείας για να σωθούν ζωές. Να μη ζήσουμε τον εφιάλτη της  Ιταλίας.»

Αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα για επιχειρήσεις και εργαζομένους τόνισε:: «  Τα μέτρα για την στήριξη επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων θα καλύψουν σταδιακά όλους τους πληττόμενους.»
Για την διαδικασία επαναπατρισμού σημείωσε:: «Όσον αφορά τους επαναπατρισμούς θα γίνονται ελεγχόμενα και για ειδικούς λόγους  για να μην έχουμε έκρηξη της διασποράς τού Κορονοιού.»
Για την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη μάχη κατά του Κορονοιού ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε:
«Η Ελλάδα με την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα που κινήθηκε κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στις καλύτερες θέσεις παγκοσμίως. Αυτό το αναγνωρίζει η Διεθνής κοινότητα και ο Ελληνικός λαός στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Υπακούμε στις υποδείξεις των ειδικών και όχι σε ανεύθυνες φωνές. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!