Δήμος Ωραιοκάστρου: Στην υπηρεσία των ευάλωτων πολιτών με ένα τηλεφώνημα


ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Στην υπηρεσία των ευάλωτων πολιτών
με ένα τηλεφώνημα

Στο πλευρό των ηλικιωμένων και των ατόμων που διαβιούν χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον αλλά και των απόρων, των ατόμων με αναπηρίες και κάθε άλλου ευάλωτου πολίτη που χρήζει βοήθειας έχουν τεθεί οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου από την πρώτη ημέρα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, έπειτα από σχετική εντολή του δημάρχου Παντελή Τσακίρη.
«Μείνε σπίτι. Είμαστε στο πλευρό σου με ένα τηλεφώνημα!». Με αυτό το σύνθημα μέσω διαδικτυακής καμπάνιας ο δήμος Ωραιοκάστρου ενημερώνει τους πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες ότι έχουν τη δυνατότητα με ένα απλό τηλεφώνημα στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου να εξυπηρετηθούν κατ’ οίκον ως προς την κάλυψη αναγκών πρώτης ανάγκης, όπως είναι τα τρόφιμα ή τα φάρμακα.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες και χρειάζονται βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης του δήμου Ωραιοκάστρου στα ακόλουθα τηλέφωνα:
·        2313 30.40.68 και 2313 30.40.28 για την περιοχή του Ωραιοκάστρου
·        2313 300.832 για την περιοχή της Καλλιθέας και
·        23943 30590 για την περιοχή της Μυγδονίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!