Νέο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού και άλλα μέτρα λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου Παύλου Μελά για την προστασία της δημόσιας υγείαςΝέο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού και άλλα μέτρα λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου Παύλου Μελά
για την προστασία της δημόσιας υγείας
(Ενημερωτικό Δελτίο 13/3/2020)

Ο Δήμος Παύλου Μελά, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ για το χρονικό διάστημα από 16/3/2020 μέχρι 24-3-2020, σχετικά με τις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού στις υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά, τα εξής:
1.  ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
α) την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των Παραρτημάτων ΚΕΠ Μετεώρων και Νικόπολης,
β) τον περιορισμό των ωρών εισόδου κοινού κατά 50 %  στα ΚΕΠ Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης και την πρωϊνή λειτουργία των ΚΕΠ αυτών από τις 7:30 έως τις 15:30 καθημερινά, ενώ το Σάββατο 14/3/2020 θα είναι κλειστά όλα τα ΚΕΠ Δήμου Παύλου Μελά.
2. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
α) Τίθεται σε εφαρμογή νέο ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού στις υπηρεσίες πρωτοκόλλου, δημοτολογίου, ταμείου, εσόδων και προσωπικού και μισθοδοσίας, οι οποίες θα δέχονται τους πολίτες τις ώρες 08 π.μ.- 12 το μεσημέρι,
β) η χορήγηση βεβαιώσεων Τ.Α.Π.  θα πραγματοποιείται τις ανωτέρω ώρες κοινού, εκτός της Παρασκευής που η υπηρεσία θα παραμένει κλειστή για το κοινό.
3. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
α) η υπηρεσία της δημοτικής αστυνομίας θα λειτουργεί μόνο σε πρωινή βάρδια.
β) θα εξυπηρετεί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μόνο κατεπείγουσες περιπτώσεις αυτοψίας κατόπιν καταγγελιών και κατ΄οίκον θεωρήσεων γνησίου υπογραφής.
4. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παύλου Μελά, μετά την ανακοίνωση από την κυβέρνηση της δέσμης μέτρων αποτροπής διάδοσης του covid-19 και για την αποφυγή περαιτέρω καταστάσεων συνωστισμού και την προστασία της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνει για τα ακόλουθα:
Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι να εκδοθεί νέα ανακοίνωση, οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ 9.00-12.00 και μόνο για νέες αιτήσεις.
Συγκεκριμένα:
Εφόσον δεν έχει υποβληθεί το μήνα Μάρτιο νέα αίτηση για τη χορήγηση του επιδόματος του Προγράμματος Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα “ΚΕΑ”, παρατείνεται για έναν (1) μήνα η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων του Προγράμματος, η οποία έληξε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.
Εφόσον δεν έχει υποβληθεί το μήνα Μάρτιο νέα αίτηση για τη χορήγηση του επιδόματος του Προγράμματος “Επίδομα Στέγασης” παρατείνεται για έναν (1) μήνα η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων του Προγράμματος, η οποία λήγει τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.
Για όλα τα επιδόματα που χορηγούνται λόγω αναπηρίας θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο, ώστε οι πολίτες να λαμβάνουν συγκεκριμένες οδηγίες για το θέμα τους.
Όπου διαπιστωθεί από την υπηρεσία ότι απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία του δημότη, η εξυπηρέτηση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για ραντεβού.
Η όποια προσωρινή ταλαιπωρία έχει έναν και μόνο στόχο: την περαιτέρω προστασία πολιτών κι εργαζομένων αυτό το δύσκολο διάστημα.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2310 020167, 2310 020166, 2310 020196, 2310 020 174
Τα ανωτέρω μπορούν να τροποποιούνται κατόπιν νεωτέρων οδηγιών από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες με τις οποίες ο Δήμος Παύλου Μελά βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση.


Αναστολή δρομολογίων για Κοιμητήρια Ευόσμου και αναβολή εθελοντικής αιμοδοσίας
Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της προστασίας των πολιτών καθώς και της λήψης προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού
››› Αναστέλλονται οι μετακινήσεις των κατοίκων του Δήμου Παύλου Μελά με το λεωφορείο που πραγματοποιεί δρομολόγια για τα Κοιμητήρια Ευόσμου, από το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 έως και το Σάββατο 4 Απριλίου 2020.
››› Αναβάλλεται η εθελοντική αιμοδοσία της Πέμπτης 19 Μαρτίου 2020 στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!