Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Ωραιοκάστρου "Η Αρίστη" για κορονοιό


Αγαπητές μας φίλες και μέλη της «Αρίστη»


Ανακοίνωση του Συλλόγου  Γυναικών Ωραιοκάστρου "Η Αρίστη"
Γνωρίζουμε ότι τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα που εισηγήθηκαν οι αρμόδιοι με σκοπό την μη εξάπλωση του κορωνοϊού  Covid-19  για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας,    αποδεικνύουμε το υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει .

Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε δεν χάνουμε το θάρρος μας  σκεφτόμενες ότι οι νέες αυτές εμπειρίες θα μας κάνουν ακόμη πιο σοφές και πιο ικανές και αποφασισμένες  για οτιδήποτε μας συμβεί στο μέλλον.

Ο Σύλλογός μας προβλέποντας τις καταστάσεις, εγκαίρως ανέβαλε όλες τις δραστηριότητές του .  Ευχόμαστε σύντομα να είμαστε πάλι κοντά σας και να συνεχίσουμε δυναμικά το πρόγραμμά μας.

Η σκέψη μας είναι μαζί σας .

Η αλληλοβοήθεια και η συμπαράσταση που τόσο την έχουμε προβάλει και πιστέψει είναι ενεργή και προτρέπουμε σε κάθε μια από εσάς   να μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας όταν χρειάζεστε κάτι επείγον ή θέλετε να ρωτήσετε κάτι , με μήνυμα στο Facebook της «Αρίστη» είτε στο τηλέφωνο της Προέδρου 6946702227
Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της  «Αρίστη»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!