Ανοιχτή επιστολή του δημάρχου Παύλου Μελά Δ. Δεμουρτζίδη στους κατοίκους Σταυρούπολης, Πολίχνης και Ευκαρπίας


Αγαπητοί συμπολίτες
Φίλες και φίλοι
20 μέρες μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στην Ελλάδα και καθώς η τοπική αυτοδιοίκηση συντάσσεται με την πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα στον καθημερινό αγώνα θωράκισης της δημόσιας υγείας, στον Δήμο Παύλου Μελά συνεχίζουμε με σοβαρότητα και απόλυτη ευθύνη τη λήψη μέτρων προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του ιού.
Βρισκόμαστε πλέον σε ένα κρίσιμο σημείο της διαχείρισης του ζητήματος και καλούμαστε όλοι να τηρήσουμε ΑΥΣΤΗΡΑ τους κανόνες προσωπικής υγιεινής και να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Το «Μένουμε Σπίτι» δεν είναι απλά ένα εύηχο μήνυμα, αλλά κυριολεκτικά ένα πρόσταγμα ζωής. Ο ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ είναι ένας μονόδρομος για να υπάρξει και επόμενη μέρα χωρίς ανθρώπινες απώλειες.

Αγαπητοί συμπολίτες
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής και της καθημερινής μας δράσης στον Δήμο Παύλου Μελά και η απάντησή μας στην ΠΑΝΔΗΜΙΑ είναι η πρόληψη και πιστή εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων για προφύλαξη των εργαζομένων στο δήμο, των κατοίκων της πόλης μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων μας.
Επαναπροσδιορίστε όλες σας τις δραστηριότητες, προσαρμοστείτε γρήγορα στη δύσκολη πραγματικότητα, περιορίστε τις μετακινήσεις και τις κοινωνικές επαφές σας, αποφύγετε την αυτοπρόσωπη παρουσία σας στις υπηρεσίες και τους χώρους με συνωστισμό, ενημερωθείτε για τα μέτρα του δήμου μας και του κράτους που επικαιροποιούνται και ενισχύονται καθημερινά.  
Διοίκηση, Δημοτικό Συμβούλιο, υπηρεσιακός μηχανισμός του Δήμου Παύλου Μελά και όλοι οι δημότες και κάτοικοι αυτής της πόλης, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό, καλούμαστε να είμαστε ΣΥΜΜΑΧΟΙ με τους επαγγελματίες υγείας, με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους αρμόδιους φορείς, και είμαι αισιόδοξος ότι θα βγούμε νικητές και πιο δυνατοί από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη παγκόσμια δοκιμασία.

Δημήτρης Δεμουρτζίδης
Δήμαρχος Παύλου Μελά



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!