Προσφορά 10000 αυγών απο την κοινότητα Νεοχωρούδας στο “Σπίτι των αγγέλων“ του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου σε συνεργασία με τον ιερέα Στυλιανό Κατσιφό

Σήμερα Δευτέρα 27/4/2020 μοιράστηκαν 10.000 αυγά προσφορά της εταιρείας TSAKIRIS FAMILY στον ξενώνα αγάπης "Το σπίτι των αγγέλων " του Ι.Ν.Αγ.Αθανασίου Ευόσμου από τον ίδιο τον Πρόεδρο Κοινότητας Νεοχωρούδας κ. Χρήστο Σαραμούρτση σε συνεργασία με τον ιερέα του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου πατέρα Στυλιανό Κατσιφό και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου κ.κ. Βαρνάβα, ως συνέχεια της δράσης "ΔΕΚΑΉΜΕΡΟ ΑΓΑΠΗΣ" για το Πάσχα του 2020.

Η συγκίνηση μας είναι πολύ μεγάλη για την τεράστια ανταπόκριση που βρήκε αυτή η προσπάθεια από όλους τους ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ του χωριού μας, τις ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΎΟΥΝ εδώ, και τους κατοίκους που μεμονωμένα βοήθησαν όπως μπορούσαν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΆΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ.

Με εκτίμηση Κοινότητα ΝεοχωρούδαςΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!