Δήλωση Νικ. Παρασκευόπουλου, πρ. Υπουργού Δικαιοσύνης για τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τη δικαιοσύνη



Δήλωση Νικ. Παρασκευόπουλου, πρ. Υπουργού  Δικαιοσύνης 
για τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τη δικαιοσύνη

Προ μηνός περίπου κλήθηκα για μαγνητοσκόπηση μιας κατά μόνας συνέντευξής μου στο πλαίσιο της εκπομπής De Profundis που θα προβληθεί στην TV100 την προσεχή Παρασκευή.   Ελπίζω ότι οι τηλεθεατές που θα θελήσουν θα παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα συνομιλία μου με τη δημοσιογράφο κ. Μ. Αναγνωστίδου.

            Κατά την προ ημερών προαναγγελία της εκπομπής διαπίστωσα με έκπληξή μου  ωστόσο να αναφέρεται  ότι οι προσκαλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και ο Β. Παπαγεωργόπουλος,  «συζητούν περί δικαίου».  Η διατύπωση  δημιουργούσε την παρεξήγηση ότι οι καλεσμένοι συζητούν μεταξύ τους, ότι ακούν  ή παρεμβαίνουν σε τοποθετήσεις  των άλλων. Διαμαρτυρήθηκα για την παρά τα προσυνεννοημένα και την πραγματικότητα  αλλοίωση και ζήτησα τη διόρθωση.

            Είναι δικαίωμα του καθενός ομιλητή να εκφράζει τις προσωπικές απόψεις του και να προσέρχεται ή όχι σε μια εκπομπή. Είναι αυτονόητο ότι δεν αποδέχομαι τη συμμετοχή μου σε κοινό τραπέζι με τον Β. Παπαγεωργόπουλο για τη συζήτηση θεμάτων της δικαιοσύνης. 


Σε νεώτερη δήλωσή του ο κ Παρασκευόπουλος δήλωσε:

Νικ. Παρασκευόπουλος
Ομ. Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ
πρ. Υπουργός 
Email npmj57@gmail.com  

Θεσσαλονίκη , 10.4.2020

Απάντηση Νικ. Παρασκευόπουλου  σε σχόλια για την εκπομπή “De Profundis” του TV 100

      Τα πολυάριθμα σχόλια για την παραπάνω εκπομπή δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον για την πόλη. Στο μέτρο που με αφορούν ευχαριστώ τους σχολιογράφους και χρωστώ μια τελευταία απάντηση.
      Είναι άλλο η συμμετοχή σε  διάλογο με ένα πρόσωπο και άλλο η προβολή του. Μετέχω σε διάλογο με τον καθένα,  αρκεί που έχει την ανθρώπινη ιδιότητα. Ως προς την προβολή του Β. Παπαγεωργόπουλου, για την οποία δεν είχα προειδοποιηθεί προσερχόμενος στην εκπομπή, διαχωρίζοντας δημόσια τη θέση και το λόγο μου προσπάθησα να δείξω ότι δεν είμαι  ελέφαντας.

                                                                                Νικ. Παρασκευόπουλος



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!