Προσφορά πλυστικών απολύμανσης στο ΕΚΑΒ των συλλόγων Κρητών Ωραιοκάστρου & φίλων "Ερωτόκριτος" & του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Ωραιοκάστρου



Σε μια ουισώδη, όσο και ωφέλιμη προσφορά προς το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και τους εργαζομένους του, προχώρησαν σήμερα το απόγευμα ο Σύλλογος Κρητών Ωραικάστρου και Φίλων "Ερωτόκριτος" και ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.
Συγκεκριμένα ύστερα απο απόφαση των δυο ΔΣ των συλλόγων προσέφεραν στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης 4 πλυστικά απολύμανσης (ψεκαστήρες για απολύμανση) για τα οχήματα που είναι επιφορτισμένα με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μια αξιόλογη και σημαντική κίνηση που βοηθάει  στην επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ  και που γίνεται εξαιρετικά πολύτιμη ενόψει της πανδημικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν απο τον σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και φίλων  "Ερωτόκριτος" ο πρόεδρος κ Γιώργος Καπετανάκης, ο Δημήτρης Στογιάννης, ο Δημήτρης Στοίλας, η Αννυ Τσομίδου και απο τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου ο πρόεδρος Γιώργος Χατζηγεωργίου και ο ταμίας Δάκης Μανουσάκης.  
Τα 4 πλυστικά απολύμανσης  παρέλαβε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ Δεβέλογλου Πρόδρομος.
Να σημειωθεί οτι η  παράδοση έγινε σύμφωνα με  ισχύουσες διατάξεις και εγκυκλίους δηλαδή με την χρήση μασκών και γαντιων. 






















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!