Οι ακολουθίες Μ. Πέμπτης & Μ. Παρασκευής από τη Μητρόπολης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς στο ATLAS TV


                         
Ανακοίνωση Δήμου Καλαμαριάς

Οι ακολουθίες Μ. Πέμπτης & Μ. Παρασκευής
από τη Μητρόπολης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς στο ATLAS TV

Καθώς τα μέτρα απαγόρευσης δεν επιτρέπουν τη συνάθροιση σε κλειστούς ή και ανοιχτούς χώρους, οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας  διεξάγονται  κεκλεισμένων των θυρών και  ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσουν οι πιστοί τα μυστήρια, είναι μέσω τηλεόρασης.

 Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Καλαμαριάς στηρίζοντας την οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων και δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας πιστών, ενημερώνει τους πολίτες ότι θα μεταδοθούν ζωντανά οι ακολουθίες της Μεγάλης Πέμπτης και της Μεγάλης Παρασκευής.

Η μετάδοση των δύο ιερών ακολουθιών θα γίνει από το τηλεοπτικό κανάλι  ATLAS TV  σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό του Σωτήρος της Μητρόπολης Νέας Κρήνης και  Καλαμαριάς.

Έτσι οι Καλαμαριώτες πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας και την κορύφωση του Θείου Δράματος.

Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!