Γαβότσης προς Τσακίρη: κοιτάξτε να αντιδράσετε δυναμικά σε μια ακόμα επιβάρυνση που δρομολογείται τους τελευταίους μήνες εις βάρος της περιοχής μας.


Κύριε Τσακίρη, 
αφήστε τις δακρύβρεχτες κορώνες και κοιτάξτε να αντιδράσετε δυναμικά σε μια ακόμα επιβάρυνση που δρομολογείται τους τελευταίους μήνες εις βάρος της περιοχής μας. Τα εξαπτέρυγα σας δεν πρόσφεραν καλές υπηρεσίες και τώρα που σας έχουν εκθέσει οφείλετε να πάρετε πια μια απόφαση : θα κοιτάξετε την υγεία των δημοτών σας ή τις προσωπικές σας πολιτικές φιλίες; 
Το κρειττον σιγαν το έχετε εφαρμόσει πολύ καλά σε αντίθεση με τους όμορους δήμους που κινούνται δυναμικά για την υγεία των πολιτών τους. Δεν πρόκειται λοιπόν να σιωπήσω όσο βλέπω ότι έχετε αφήσει πολύ σοβαρά θέματα στην τύχη τους όπως πέραν της καύσης στο Τιτάν είναι και η προσφορά κοινωνικών υπηρεσιών στην οποία οι υπόλοιποι Δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος σας έχουν βάλει τα γυαλιά.  

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!