Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με την Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με την Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, βρέθηκαν στο επίκεντρο της διαδικτυακής συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, ανάμεσα σε αντιπροσωπεία στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, Άγγελου Δερετζή.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση η οποία επικρατεί στις λαϊκές αγορές αναφορικά με την κίνηση, την επάρκεια αγαθών και τις τιμές. Και φυσικά στα μέτρα υγιεινής τα οποία είναι ανάγκη να τηρούνται από τους πωλητές.
Από την πλευρά τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνηγόρησαν στην ανάγκη προάσπισης της απρόσκοπτης και ομαλής  λειτουργίας των λαϊκών αγορών, παράλληλα με την τήρηση των μέτρων αποφυγής συνωστισμού των καταναλωτών, ενώ δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τις προτάσεις που πρόκειται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι πωλητές των λαϊκών αγορών.
Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Β΄ Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη και Σωκράτης Φάμελλος και ο συντονιστής της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ερμείδης.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!