Απάντηση διοίκησης δήμου Ωραιοκάστρου σε α.ν.α.σ.α. Ωραιοκάστρου για κοινωνική πολιτική



Μεσούσης της πιο κατεπείγουσας κατάστασης που γνώρισε ποτέ, όχι μόνον ο δήμος Ωραιοκάστρου, αλλά η χώρα ολόκληρη, κάποιοι προσπαθούν να καταστήσουν τους εαυτούς τους με το ζόρι επίκαιρους.
Ο κ. Σκαρλάτος επέλεξε να αναρωτηθεί για τις δράσεις του δήμου Ωραιοκάστρου που έχουν ως σκοπό την ανακούφιση των δημοτών μας, στέλνοντας e-mail στις αρμόδιες υπηρεσίες λίγες ημέρες πριν τις γιορτές του Πάσχα.
Ταυτόχρονα, όπως όλοι οι δήμοι της χώρας, έτσι και ο δικός μας λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, το οποίο καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματα των συνδημοτών μας και ειδικά των πιο ευάλωτων.
Τίποτε όμως από τα παραπάνω δεν απέτρεψε τον κ. Σκαρλάτο να προβεί σε φτηνά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, διαμαρτυρόμενος δημόσια για τη δήθεν «αδυναμία» του δήμου να απαντήσει στα ερωτήματά του.
Οι απαντήσεις είναι ήδη έτοιμες και θα του δοθούν αναλυτικότατα, σύμφωνα με τα υπηρεσιακά ειωθότα, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και όχι όποτε κρίνει ο ίδιος.
Αν ψάχνει λοιπόν να βρει «επικοινωνιακά παιχνίδια» αυτά δεν θα τα βρει στη διοίκηση του δήμου μας.
Θα τα εντοπίσει όμως επιτυχώς, κοιτώντας απλά στον καθρέφτη.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!